Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

ΝΑΟΥΣΑ ΣΠΟΡ - Champions League: Δύο «εισιτήρια» απόψε σε Λονδίνο και Μόναχο

Champions League: Δύο «εισιτήρια» απόψε σε Λονδίνο και Μόναχο
Χθες βράδυ Ρεάλ Μαδρίτης και Πόρτο πέρασαν στα προημιτελικά του Champions League και απόψε τέσσερις ομάδες διεκδικούν ακόμη δύο «εισιτήρια».

Ανοιχτούς λογαριασμούς ανάμεσα σε Τσέλσι και Παρί Σεν Ζερμέν αφήνει το σκορ του πρώτου μεταξύ τους αγώνα (1-1) για τη φάση των «16», με το ματς απόψε στο Λονδίνο να αποτελεί, για τους φιλοξενούμενους της Παρί, μια άτυπη ρεβάνς για τον περσινό τους αποκλεισμό από τους «μπλε» στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Σε καλό «φεγγάρι» βρίσκονται στα εγχώρια πρωταθλήματα τους οι δύο ομάδες. Η μεν Τσέλσι παραμένει πρωτοπόρος της Πρέμιερ Λιγκ, ούσα αήττητη από την Πρωτοχρονιά, η δε Παρί επέστρεψε στις νίκες την τελευταία αγωνιστική, αγνοώντας όμως την ήττα από τις 10/1. Στο απουσιολόγιο του Ζοζέ Μουρίνιο βρίσκεται μόνο ο Τζον Όμπι Μίκελ, ενώ ο Λοράν Μπλαν θα στερηθεί τις υπηρεσίες των τραυματιών Οριέ και Λούκας.
Το ζευγάρι της Μπάγερν Μονάχου με την Σαχτάρ Ντόνετσκ είχε εξαρχής ξεκάθαρο φαβορί τους Βαυαρούς, κάτι που ωστόσο δεν φάνηκε στο πρώτο παιχνίδι στην Ουκρανία (0-0). Σήμερα τα πράγματα αναμένονται αρκετά δύσκολα για τους γηπεδούχους, καθώς οι Βαυαροί έρχονται με «φόρα» από τη Μπουντεσλίγκα στην οποία βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και σκοράρουν κατά ριπάς. Είναι χαρακτηριστικό πως από το μεταξύ τους παιχνίδι στο Κίεβο και έκτοτε, η ομάδα του Γκουαρντιόλα έχει σκοράρει 13 γκολ σε τρεις αγωνιστικές. Από την άλλη η Σαχτάρ είναι δεύτερη στο πρωτάθλημα της Ουκρανίας και προέρχεται από ισοπαλία την τελευταία αγωνιστική, την πρώτη της απώλεια από τις 9 Νοεμβρίου του 2014 και μετά. Στο απουσιολόγιο του Γκουαρντιόλα βρίσκονται ο τιμωρημένος Τσάμπι Αλόνσο και οι τραυματίες Αλκάνταρα και Τσάβι Μαρτίνες, ενώ ο Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεση του μόνο τον Ουκρανό μέσο Βιτάλι Βίτσενετς.
Αναλυτικά το αποψινό πρόγραμμα:
21:45 Τσέλσι – Παρί Σεν Ζερμεν (ΝΕΡΙΤ)
21:45 Μπάγερν Μονάχου – Σαχτάρ Ντόνετσκ (Novasports2)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου