Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

ΝΑΟΥΣΑ ΣΠΟΡ - Ο Σέρχιο Μαρκαριάν παρουσιάστηκε από την ΕΠΟ

Ο Σέρχιο Μαρκαριάν παρουσιάστηκε χθες και επίσημα από την ΕΠΟ (φωτογραφία: INTIMEsports)
Ο Σέρχιο Μαρκαριάν παρουσιάστηκε από την ΕΠΟ, μίλησε άπταιστα ελληνικά στο μεγαλύτερο διάστημα της συνέντευξης -με εξαίρεση δύο, τρεις ερωτήσεις που χρησιμοποίησε την μητρική του γλώσσα- και εφορμά στα γήπεδα προκειμένου να διαπιστώσει την κατάσταση των διεθνών εν όψει του «τελικού», όπως παραδέχθηκε, με την Ουγγαρία.

Το προσεχές διάστημα ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός, που προϊδέασε χθες ότι δεν έχει μαγικό ραβδί για να στείλει την Εθνική ομάδα στο Euro 2016, θα κάνει στάσεις σε Λεωφόρο Αλεξάνδρας, Ολυμπιακό Στάδιο και ενδεχομένως βάλει «σφήνα» στο πρόγραμμά του και ένα πέρασμα από την Τρίπολη. Ο Ουρουγουανός σκοπεύει να παρακολουθήσει την Κυριακή το ντέρμπι παο - ΠΑΟΚ και την Τετάρτη τη ρεβάνς του Κυπέλλου ΑΕΚ - Ολυμπιακού.
Δηλαδή, θέλει να έχει ολοκληρωμένη εικόνα για τη συντριπτική πλειοψηφία των «εγχώριων» διεθνών που έχουν κληθεί τους τελευταίους μήνες στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Υπάρχει πιθανότητα ο 70χρονος να μεταβεί και στην Αρκαδία, όπου θα βρεθεί σίγουρα ο βοηθός του Νίκος Κωστένογλου, για το ματς Αστέρα - Ατρόμητου. Προφανώς τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στον Γιαννιώτα και στον Κατσουράνη.
Η λειτουργία
«Η πόρτα της Εθνικής είναι ανοιχτή για όλους. Πάντα πιστεύεις ότι τα έχεις όλα, αλλά στην πορεία βλέπεις ότι δεν τα έχεις. Χρειάζεσαι έναν παίκτη εδώ, έναν εκεί...», απάντησε σε ερώτηση για το αν σκέφτεται να επαναφέρει στη «γαλανόλευκη» τον 35χρονο μέσο. «Αν χάσουμε τη θέση για τη Γαλλία, θα είναι βήμα προς τα πίσω. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο, αλλά έχουμε πίστη», υπογράμμισε ο Σέρχιο Μαρκαριάν και συμπλήρωσε ότι «δεν θα αλλάξω την ομάδα αλλά τη λειτουργία». Καταλήγοντας επεσήμανε πως η διακοπή του πρωταθλήματος κάνει κακό στην Εθνική ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου